Qui som?

Club Patí Sant Ramon: Secció de patinatge

Patinatge Sant Ramon Vilafranca

Patinadors temporada 2022/23

Patinatge Sant Ramon Vilafranca festival 2023

La secció de patinatge del Club Patí Sant Ramon està compost per patinadors i patinadores que practiquen les diferents modalitats del patinatge artístic.

Tots els patinadors treballen la base del patinatge i competeixen en les diferents proves de la Federació Catalana de Patinatge. Els patinadors estan separats per nivells des del nivell 0 fins al nivell 10, màxim nivell català.

A més d'això treballem la modalitat de Solo Dance on els patinadors estan separats per nivells des del nivell 1 al 5 en l'àmbit català. Per una altra banda, hi ha un grup de patinadors que treballen en l'àmbit nacional, hem de destacar els èxits obtinguts d'algunes patinadores obtenint exitosos resultats a escala estatal.

Finalment, també treballem la modalitat de Parelles d'artístic a nivell on hem de destacar els exitosos resultats de les nostres parelles on han aconseguit les millors posicions a nivell autonòmic i nacional.

A més de tot això, realitzem diferents esdeveniments al club on tots els patinadors fan gala dels seus aprenentatges durant la temporada esportiva.

Els nostre equip técnic

Patinatge Sant Ramon Vilafranca Entrendors

Entrenadors & Preparadora física

Patinatge Sant Ramon Vilafranca Monitors

Monitors

Instagram