Noticies

Plata i Bronce al Campeonat d'Espanya de Parelles d'Artístic

El passat cap de setmana, les parelles de patinatge artístic del Club Pati Sant Ramon es van desplaçar a Fuengirola per participar en el Campionat d'Espanya de Parelles d'Artístic i Parelles de Dansa. El club va estar representat per Mireia Altés i Roger Saumell en la categoria Sènior, mentre que en la categoria Júnior, els encarregats de representar-nos van ser Glòria Penu i Biel Pellisa, que a més es van estrenar per primera vegada en una competició d'àmbit nacional.

El treball dur de tot l'any ha donat els seus fruits en aquesta competició, on vam poder demostrar unes actuacions excel·lents tant de la parella Júnior com de la parella Sènior.

Hem de felicitar especialment la parella Júnior, ja que, malgrat presentar un nivell de dificultat tècnica menor que els seus contrincants, i no haver comès errors greus, han aconseguit posicionar-se en tercera posició tant en el programa curt com en el programa llarg. Aquest ha estat el seu primer any en aquesta categoria i no podem estar més contents amb la seva evolució.

Pel que fa a la parella Sènior, en el programa curt ocupaven la segona posició a escassos 3 punts de la primera posició. Lamentablement, alguns errors en el programa llarg van fer que no poguessin assolir la primera posició. No obstant això, la resta del programa va ser brillant, aconseguint nivells 2 i 3 (d'un màxim de 4) en tots els seus elements.

Amb tot això, tornem a Vilafranca amb 4 medalles que ens saben a or!!! A més, amb aquesta participació, el Club Pati Sant Ramon es posiciona com un dels clubs especialistes d'aquesta modalitat a nivell nacional i el club amb major representació catalana en aquesta competició. Felicitats parelles i a tot l'equip tècnic que les acompanya cada dia.

Mireia M, Convocada al "Campionat Federació" a la Seu d'Urgell

Ens complau informar que Mireia Montserrat ha estat convocada per participar en el prestigiós "Campionat Federació", que se celebrarà a la Seu d'Urgell a finals del mes de juny. Aquesta notícia és un gran èxit per a Mireia, ja que en el seu primer any al màxim nivell ha aconseguit classificar-se per a un campionat autonòmic gràcies als seus excel·lents resultats en les proves de rànquing durant aquesta temporada 2024.

La classificació de Mireia per a aquesta competició és un reconeixement merescut a la seva dedicació, esforç i talent en el patinatge artístic. La seva trajectòria en les proves de rànquing d'aquest any ha estat impressionant, demostrant la seva capacitat i potencial per competir al més alt nivell.

Desitgem a Mireia molts èxits en aquesta competició i estem segurs que seguirà sorprenent-nos amb les seves actuacions. La seva participació al "Campionat Federació" no només és un èxit personal, sinó també un orgull per al nostre club i per a tota la comunitat del patinatge.

Endavant, Mireia! Estem amb tu en aquest emocionant camí cap a l'èxit.

IV Trofeu e Catalunya: Un cap de setmana inoblidable!

Els passts cap de setmana passat s'ha donat el tret de sortida a les fases prèvies del IV Trofeu de Catalunya d'Artístic, pels nivells 1 al 7 del R10. Ha estat una competició de caire festiu que s'ha distribuït per tot el territori català i que ha comptat amb la participació de més de 4.000 patinadores i patinadors. Un autèntic èxit!

A la primera fase hem participat amb les patinadores dels nivells 1, 2, 3 i 4 i aquests han estat els resultats:

Nivell 4 Grup C

  - 🏅 Berta, 7a

Nivell 3 Grup D

  - 🏅 Núria, 16a

Nivell 2 Grup B

  - 🏅 Gina, 10a

Nivell 1 Grup A

  - 🏅 Mar R, 5a

  - 🏅 Irene, 7a

  - 🏅 Saray, 8a

Nivell 1 Grup B

  - 🏅 Ariadna A, 5a

  - 🏅 Ariadna V, 10a

  - 🏅 Vinyet, 21a

La competició no acaba aquí, el dia 11 de maig, ha tingut lloc la segona part d'aquestes fases prèvies, també distribuïdes per tot el territori català. Les nostres patinadores dels nivells 5, 6 i 7 han participat al Trofeu a Cambrils.

Nivell 7 Grup A

  - 🏅 Alexandra, 5a

Nivell 7 Grup B

  - 🥈 Carla, 2a

  - 🏅 Cesca, 7a

  - 🏅 Glòria, 8a

Nivell 7 Grup C

  - 🏅 Sara, 4a

Nivell 6 Grup B

  - 🥉 Queralt, 3a

Nivell 5 Grup B

  - 🥈 Laia, 2a

  - 🥉 Irina, 3a

Nivell 5 Grup C

  - 🏅 Júlia, 8a

Nivell 5 Grup D

  - 🏅 Aisha, 

Endavant a totes les nostres patinadores i patinadors en aquesta competició! Seguiu patinant amb entusiasme i dedicació. Ens veiem a la Fase Final!

Mireia M brilla a les proves de rànquing del 2024: Entra al Top 50 català!!

El passat cap de setmana, a Vidreres, Mireia Montserrat va culminar les seves proves de rànquing del 2024 amb un èxit excepcional: assegurar-se un lloc al top 50 de les millors patinadores catalanes. La seva participació a les proves de rànquing del màxim nivell va ser un testimoni de la seva del seu patinatge.

Destaquem l'extraordinària regularitat que caracteritza a Mireia, qui va demostrar una vegada més la seva capacitat per oferir programes consistents i d'alt nivell. En particular, en el programa curt, Mireia va superar la seva marca personal en 3 punts de tècnica, la qual cosa reflecteix clarament el seu progrés durant la temporada i el seu compromís amb la millora contínua.

Actualment, Mireia espera amb expectació els resultats finals de les proves de rànquing, que determinaran la seva participació a les competicions oficials del 2024 organitzades per la Federació Catalana de Patinatge. La seva dedicació, constància i passió per l'esport l'han portat a assolir aquest destacat èxit, i estem segurs que continuarà recollint èxits en la seva carrera esportiva.

Felicitats a Mireia Montserrat pel seu brillant rendiment i per representar amb orgull els valors del club! Estem emocionats de veure tot el que el futur li depara a aquesta talentosa patinadora.

Èxits a la segona fase del Show Escolar: Les més petites brillen a la pista!!

Aquesta vegada, era el torn de les més petites en la segona fase del Show Escolar. Les joves patinadores van tornar a presentar la seva coreografia grupal amb entusiasme i determinació. Acompanyades per l'Elsa, les patinadores van fer una bona interpretació del seu programa, demostrant el seu talent i la seva dedicació en pista.

Des del club, volem felicitar-les per tot el que han aconseguit en tan poc temps. Esperem que aquesta temporada sigui la primera de moltes i que estigui plena d'èxits en el futur. És un plaer veure com creixen i es desenvolupen com a patinadores i com a persones. Seguirem donant-los suport i animant-les en el seu camí en el món del patinatge artístic.

Felicitats a totes les patinadores per la seva dedicació i per representar amb orgull els valors del nostre club. Estem emocionats de veure el que el futur els depara i confiem plenament en el seu talent i compromís. Endavant amb més èxits i moments inoblidables a la pista!

Sara L i Laia S, 1a i 3a posició a les proves de Formació.

El pasat cap de setmana, Cubelles va ser testimoni d'una emocionant competició de patinatge artístic, on les nostres talentoses patinadores van demostrar la seva destresa i dedicació a les proves de Lliure dels nivells de formació. En aquesta competició, que va abastar els nivells 5, 6 i 7, Sara L. i Laia S. van brillar amb llum pròpia en obtenir la primera i tercera posició, respectivament, a les seves categories.

El destacat rendiment de Sara i Laia és un reflex del seu dur treball i compromís amb el patinatge artístic. La seva dedicació als entrenaments es va veure recompensada a la pista, on van captivar el públic i van impressionar els jutges amb la seva elegància i tècnica impecable.

Per a Sara i Laia, aquest assoliment representa un pas més en la seva trajectòria en el món del patinatge, a més, va ser l'estrena de Queralt al nivell 6 i Laia al nivell 5, la qual cosa afegeix encara més emoció a aquest esdeveniment per al nostre club.

Acompanyades per Mariona, les nostres patinadores han demostrat una vegada més el talent i la determinació que les caracteritza. Aquesta competició no només els brinda l'oportunitat de millorar les seves notes en els rànquings, sinó que també els permet seguir creixent i desenvolupant-se com a patinadores.

Volem també desitjar una bona recupració a la Julia i Carla que no van poder participar degut a una lesió durant els últims entrenaments

Fel·licitem a Sara L. i Laia S. pel seu destacat rendiment i a totes les nostres patinadores per la seva dedicació i esforç en aquesta competició. Estem emocionats de veure el seu continu progress i èxit en l'apassionant món del patinatge artístic. Endavant amb més assoliments i moments emocionants!

Mirieia i Roger representen a Espanya al "Memorial Barbieri" a Italia

Aquest cap de setmana, la ciutat italiana de Calderara di Reno va ser testimoni d'un emocionant esdeveniment de patinatge artístic amb la celebració del Trofeu Memorial Fabio Barbieri. En aquesta prestigiosa competició, dedicada especialment a la modalitat de Parelles d'Artístic, van participar Mirieia A. i Roger, representant el talent i l'excel·lència del patinatge a Espanya.

El Trofeu Memorial Fabio Barbieri, que es porta a terme anualment a Itàlia, va obrir les seves portes aquest any per donar la benvinguda a parelles espanyoles, oferint així una oportunitat única per mostrar la seva habilitat i competir en un escenari internacional.

Amb determinació i talent, les parelles catalanes van oferir actuacions notables, demostrant la seva habilitat i dedicació al patinatge artístic. A més, és digne de menció que la parella del Club Patí Sant Ramon va representar amb orgull Espanya i va millorar les seves marques personals en gairebé 15 punts. Aquesta millora significativa és una excel·lent senyal de progressió, preparant el terreny per afrontar amb confiança el proper Campionat Nacional.

Al finalitzar la competició, les parelles espanyoles van tenir l'oportunitat de rebre una sessió de tecnificació gratuïta impartida per reconeguts experts en la modalitat de parelles d'artístic, Patrick Venerucci i Cristina Pelli, la qual sens dubte contribuirà al seu desenvolupament tècnic i artístic.

L'experiència al Trofeu Memorial Fabio Barbieri ha estat molt enriquidora pels patinadors i els seus entrenadors, que tornen a casa carregats d'energia i il·lusió per continuar el seu dur treball i seguir millorant al llarg de la temporada. Aquest esdeveniment ha demostrat un cop més el talent i la dedicació dels patinadors catalans a l'escenari internacional del patinatge artístic.

Debut de les patinadores d'iniciació a la modalitat Grups Show Escolar

Grans notícies des del nostre club! Aquest any, ens hem aventurat en una nova modalitat: els Grups Show Escolars, a la categoria Show Primària. I l'estrena no podria haver estat millor.

Un total de 8 patinadores d'iniciació es van posar els patins per representar-nos en aquesta emocionant aventura. Amb entusiasme i dedicació, van dur a terme la història "On és en Wally?" a través del patinatge. Mitjançant agrupacions, figures i ball, van recrear el famós llibre on cal buscar el protagonista de ratlles a les seves diferents pàgines.

La primera fase comarcal d'aquesta competició es va dur a terme a Igualada, on les nostres patinadores van brillar amb llum pròpia. El seu treball en equip, la seva coordinació i la seva passió pel patinatge van quedar patents en cada pas sobre la pista.

Aquest debut en la modalitat de Grups Show Escolars marca l'inici d'una emocionant aventura pel nostre club. Estem emocionats d'explorar aquesta nova faceta del patinatge artístic i de veure créixer les nostres patinadores en aquesta disciplina.

Felicitats a totes per aquest emocionant començament i per representar amb orgull els valors del nostre club en cada competició!

Destacada participació de Mireia M a les proves de Rànquing Nacional Senior

El compromís i la dedicació de Mireia M. en el món del patinatge artístic han estat recompensats amb la seva participació a les proves de rànquing del nivell nacional en la categoria Senior. Aquesta competició és de suma importància per a Mireia, ja que li ofereix l'oportunitat d'entrar al rànquing puntuable que servirà com a base per a les classificacions de les competicions oficials del 2024.

La constància i l'excel·lència en els programes de Mireia segurament seran reconegudes quan es publiquin les classificacions definitives. En la recent prova a Caldes d'Estrac, Mireia va demostrar la seva habilitat i qualitat en realitzar un programa excepcional, el que li va permetre assolir una destacada 7a posició a la competició.

En aquesta ocasió, volem expressar el nostre agraïment a Jose Ballesteros per acompanyar a Mireia durant la seva participació a les proves de rànquing. El seu suport i orientació han estat fonamentals per a l'èxit de Mireia en aquesta competició, i estem agraint per la seva valuosa contribució.

Fel·licitem Mireia M. pel seu destacat rendiment i li desitgem tot l'èxit en el seu continu progrés en el món del patinatge artístic. Estem emocionats de veure què li depara el futur a aquesta talentosa patinadora.

Èxits al Campionat de Catalunya de parelles: Cap al Campionat d'Espanya

El passat cap de setmana del 13 i 14 d'abril va tenir lloc el tan esperat Campionat de Catalunya de Parelles a Torredembarra, un dels esdeveniments més destacats de la temporada en el món del patinatge artístic. Aquesta competició revesteix una importància especial, ja que en ella es distribueixen les places de participació pel proper Campionat d'Espanya.

En aquesta ocasió, l'escenari de la competició va estar carregat d'emoció i expectació, ja que els patinadors aspiraven a assegurar-se un lloc en el prestigiós campionat nacional, que aquest any tindrà lloc a Màlaga durant la primera setmana de juny.

Un moment especialment memorable va ser la participació de Gloria i Biel en la categoria Junior per primera vegada a nivell nacional. El seu rendiment va ser molt bo, el que els va permetre alçar-se amb la primera posició en la competició. Així mateix, en la categoria Senior, Mireia A. i Roger van brillar amb llum pròpia en obtenir la medalla d'or.

Malgrat alguns errors en els seus programes, atribuïbles als nervis i la pressió pròpies de la competició, totes dues parelles van aconseguir superar els requisits mínims establerts per la Federació Espanyola de Patinatge per poder participar en els campionats nacionals.

Ara, en els pròxims mesos, tant Gloria i Biel com Mireia A. i Roger continuaran treballant arduament per arribar al Campionat Nacional en les millors condicions possibles. La seva dedicació i esforç són un exemple de la passió i el compromís que caracteritzen els patinadors d'elit.

Felicitats a totes les parelles participants pel seu destacat rendiment al Campionat de Catalunya de Parelles, i els desitgem tot l'èxit en la seva preparació pel proper desafiament nacional a Màlaga.

Bona estrena a Junior de Martina a Mont Roig

L'escenari de Mont-Roig del Camp va ser testimoni d'un moment inspirador durant les proves de Solo Dance de categoria nacional, on Martina Saumell va participar a la categoria Junior. Aquest esdeveniment va marcar una fita significativa en la carrera de Martina, ja que va ser la seva primera competició des que va començar el seu procés de recuperació.

Fa uns mesos, Martina va patir una lesió al peroné durant un entrenament, la qual la va mantenir allunyada de la pista durant un període de temps considerable. No obstant això, la seva determinació i passió pel patinatge la van portar a enfrontar-se a aquest desafiament amb coratge i determinació. Malgrat la lesió, Martina va decidir competir en aquesta primera fase de la seva recuperació, demostrant la seva valentia i el seu ferm desig de continuar millorant en el seu esport.

La seva actuació a Mont-Roig del Camp va ser un testimoni de la seva dedicació i esforç. Tot i que encara està en procés de recuperació, Martina va brillar a la pista amb la seva gràcia i talent innats. La seva valentia va inspirar tots els presents, i la seva actuació li va valer una impressionant 6a posició a la competició.

Felicitem Martina per la seva actuació notable i li desitgem una pronta i completa recuperació. Estem segurs que seguirà deixant una marca imborrable en el món del patinatge amb el seu talent i el seu esperit indomable.

Bon programa curt de Mireia M a Gironella. 

El passat cap de setmana, la talentosa Mireia M. va participar en les proves de rànquing a Gironella, demostrant la seva destresa i passió pel patinatge artístic. Amb una actuació impecable, Mireia va realitzar un programa curt sense errors, el que li va permetre assolir una meritori 7a posició en la classificació general.

El patinatge elegant i precís de Mireia va destacar entre les seves competidores, captivant l'atenció dels jutges. La seva actuació va ser lloança per la seva fluïdesa i expressió artística, guanyant reconeixement per la seva excel·lent tècnica i presència en la pista.

És important destacar que amb aquesta prova, Mireia ha superat els mínims necessaris per continuar participant en la categoria Senior Nacional, un èxit notable que demostra el seu compromís i dedicació al món del patinatge. Amb cada competició, Mireia demostra el seu potencial i la seva determinació per aconseguir grans fites en el seu esport.

Felicitats a Mireia M. per la seva excepcional actuació a Gironella i per superar els reptes amb gran habilitat i elegància. Estem emocionats de veure els seus futurs èxits i de continuar recolzant-la en el seu camí cap a l'excel·lència esportiva.

Destacada participació del grup de Promoció al Open de Roda de Berà

Continuant amb l'emocionant ritme de competicions, aquesta vegada va ser el torn de les petites i talentoses patinadores del nostre grup de promoció. Es van desplaçar fins a Roda de Berà per participar en les proves d'open dels nivells 1, 2, 3 i 4. Un total de 16 patinadores es van reunir en aquesta encantadora localitat per mostrar les seves coreografies i demostrar la seva habilitat sobre la pista, en un esdeveniment organitzat per la Federació Catalana de Patinatge.

És un gran honor destacar la notable actuació de les nostres patinadores en aquest esdeveniment. En el nivell 3, Nuria es va alçar amb la primera posició, demostrant el seu talent i dedicació en cada gir i cada salt. En el nivell 2, Melisa i Gina van brillar amb força, aconseguint la segona i tercera posició respectivament, en una competició renyida i emocionant.

Aquest èxit és el resultat del treball dur i la passió de les nostres patinadores, així com del suport constant dels seus entrenadors i del club en el seu conjunt. Felicitem a totes les participants pel seu admirable rendiment i per representar amb orgull els valors del nostre club en cada competició.

Continuarem animant les nostres patinadores a seguir treballant amb determinació i dedicació, sempre buscant millorar i assolir noves metes en la seva trajectòria esportiva. Enhorabona a totes per aquest èxit tan merescut!

Proves de rànquing de Solo Dance a Arenys de Mar

El passat 23 i 24 de març, es va dur a terme un cap de setmana emocionant per al nostre club a les proves de rànquing dels nivells 1, 2, 3 i 4 de la modalitat de Solo Dance a la localitat d'Arenys de Mar. Amb una participació destacada, les nostres talentoses patinadors van representar amb orgull el club.

Jana es va estrenar al nivell 1, mostrant la seva habilitat i dedicació sobre la pista. Julia B va destacar al nivell 2, demostrant la seva flexibilitat i gràcia en cada moviment. Mentre tant, Julia LL i Irina van deixar una impressió imborrable al nivell 3, mostrant la seva passió i determinació en cada pas.

Durant aquestes proves, els patinadors van realitzar una sèrie d'elements artístics que van ser avaluats minuciosament pels jutges de la Federació Catalana de Patinatge. Cada gir, cada salt i cada expressió van ser cuidadosament analitzats, reflectint el treball dur i la dedicació dels nostres atletes.

A més, és important destacar que les notes obtingudes en aquest Open es sumaran a les marques anteriors, contribuint a l'ascens en el rànquing general de Catalunya. Aquesta és una oportunitat inestimable per als nostres patinadors d'escalar posicions i assolir nous objectius.

Felicitats a tots els participants pel seu notable rendiment i per representar tan dignament el nostre club en aquesta emocionant competició!

Leire destaca a l'última jornada del JESPE de la modalitat de lliure

Volem estendre les nostres felicitacions a tot l'equip per la seva destacada participació en la darrera jornada del JESPE en la modalitat individual. A més de destacar la constància i èxits de Leire B. en alçar-se amb la 3a posició a la categoria Cadet, volem reconèixer l'excel·lent rendiment de totes les companyes que també van brillar a la competició.

És important destacar l'esforç i dedicació de cadascuna d'elles, ja que van contribuir significativament a l'èxit general de l'equip. Juntes van demostrar un esperit d'equip excepcional i un alt nivell de rendiment a la pista.

Volem expressar el nostre agraïment a Martina, qui va acompanyar i donar suport a les seves companyes durant aquest dia de competició. La seva presència i ànim van ser fonamentals per mantenir l'esperit i la motivació de l'equip en tot moment

Bona estrena a l'Open formació dels nivells 5,6 i 7 a Sant Cebrià de Vallalta

La setmana passada, el nostre club va tenir el plaer de participar en l'emocionant Open Formació dels nivells 5, 6 i 7, celebrat a Sant Cebrià de Vallalta. Aquest esdeveniment va ser especialment significatiu, ja que va marcar el debut de la gran majoria de les nostres patinadores en una nova categoria de la modalitat de lliure

Com és habitual en pujar de categoria, les nostres patinadores es van enfrontar a nous reptes i desafiaments. Tot i presentar programes plens de talent i dedicació, alguns errors puntuals van afectar negativament les seves notes. No obstant això, és important destacar que aquests errors són part natural del procés d'aprenentatge i creixement en el món del patinatge artístic.

Malgrat els obstacles trobats, estem segurs que les nostres patinadores continuaran treballant arduament per millorar les seves marques personals i avançar en els rànquings dels nivells 5 i 7. La seva determinació i compromís amb l'esport són exemples inspiradors per a tots nosaltres.

Volem felicitar totes les nostres patinadores per la seva valentia i esforç en aquest esdeveniment. Cada pas que donen a la pista és un pas cap endavant en el seu desenvolupament com a esportistes i com a persones.

Èxitosa tecnificació de Parelles organitzada pel CP Sant Ramon i de la mà de la Real Federación Española de Patinaje

Ens complau anunciar una excel·lent notícia: el Club Pati Sant Ramon ha estat l'organitzador d'una destacada tecnificació de parelles d'artístic en col·laboració amb la Reial Federació Espanyola de Patinatge. Aquesta tecnificació ha comptat amb la participació d'un total de 12 parelles procedents de tota Espanya, des de la categoria aleví fins a la categoria sènior.

El club ha tingut l'honor de participar amb dues parelles destacades: la parella júnior nacional formada per Gloria & Biel i la parella sènior nacional composta per Mireia & Roger. La tecnificació va ser impartida per Patrick Venerucci, entrenador internacional i 11 vegades campió del món en la modalitat, així com amb innumerables campions internacionals com els seus patinadors.

Amb la guia de Patrick Venerucci, tots els patinadors van tenir l'oportunitat d'aprendre i treballar les característiques tècniques específiques de la modalitat. A més, durant totes les jornades, la Reial Federació Espanyola de Patinatge va estar present amb la participació de tres jutges internacionals i especialistes en la modalitat.

Durant la jornada del dissabte per la tarda, els jutges especialistes van avaluar i van oferir una retroalimentació detallada sobre els programes de competició presentats per les parelles. Aquesta interacció va permetre als patinadors i tècnics comprendre millor els punts forts i les àrees de millora de cada parella.

Ha estat un cap de setmana intens però sumament productiu de treball. Estem segurs que aquesta experiència reforçarà les nostres parelles i els proporcionarà les eines necessàries per encarar la temporada 2024 amb confiança i èxit.

Felicitats a totes les parelles participants i gràcies a la RFEP  pel seu suport continu en el desenvolupament del patinatge artístic.


Mireia Montserrat a les probes de ranking de nivell absolut

La setmana passada, la nostra talentosa patinadora, Mireia Montserrat, es va enfrontar a un emocionant repte en participar per primera vegada a les proves de rànquing de la Federació Catalana en el nivell absolut, el nivell més alt de la competició. Competint a la categoria sènior en el nivell 11, Mireia es va enfrontar a les millors patinadores de la regió.

Durant tot el cap de setmana, Mireia va presentar les seves impressionants coreografies del programa obligatori i del programa lliure. La seva dedicació i treball dur es van veure reflectits en el seu rendiment, obtenint una meritoria desena posició tant al programa curt com al programa llarg.

No obstant això, el més destacat de l'actuació de Mireia va ser la seva expressió coreogràfica, que va captivar tant al públic com als jutges. La seva habilitat per transmetre emoció i explicar històries a través del seu patinatge li va valer la quarta millor puntuació en components artístics de tota la competició.

Felicitem a Mireia pel seu destacat rendiment i per representar tan bé la nostra escola esportiva en aquesta competició de nivell elevat.

NIVELL 11 - Senior programa obligatori

🏅Mireia, 10a

NIVELL 11 - Senior programa lliure

🏅Mireia, 10a posició


Les nostres patinadores de Promoció a les proves de rànquing de la Federació Catalana

Ens plau compartir amb tots vosaltres els emocionants resultats de les proves de rànquing de la Federació Catalana de Patinatge, especialment en els Opens del grup de Promoció, que abasten els nivells 1, 2, 3 i 4 de la modalitat de Lliure celebrat a Cambrils.

Aquests Opens són una etapa crucial per als nostres joves patinadors, ja que marquen el seu debut en competicions federades i s'enfronten a una major exigència. És en aquests nivells on comencen a experimentar la veritable intensitat de la competició. Malgrat això, dia rere dia van demostrant una millora constant en aquests nivells, assolint posicions cada vegada millors dins dels rànquings oficials.

És important destacar que per a molts dels nostres patinadors, aquestes proves representen les seves primeres experiències en competicions federades. És natural que els nervis i la pressió puguin afectar el seu rendiment a la pista i l'execució dels seus programes de competició. Malgrat aquests petits obstacles, estem molt contents amb el progrés que demostren els nostres patinadors dia rere dia.

Volem reconèixer l'esforç i la dedicació de cadascun dels nostres patinadors. El seu compromís amb l'esport del patinatge artístic és veritablement inspirador i estem segurs que amb treball dur i determinació, assoliran grans èxits en el futur.

Classificació: 

NIVELL 4 Grup C

🏅Miranda, 6a

NIVELL 2 Grup B

🏅Gina, 4a posició

🏅Mar B, 5a posició

NIVELL 1 Grup A

🥈Mar R, 2a posició

🏅Irene, 4a posició

🏅Saray, 5a posició

NIVELL 1 Grup B

🥉Naia, 3a posició

🏅Ariadna V, 5a posició

🏅Laia G, 7a posició

🏅Valeria, 12a posició

🏅Vinyet, 16a posició

NIVELL 1 Grup C

🏅Elisenda, 5a posició

🏅Foix, 6a posició 

Èxits a la Segona Fase del JESPE a casa nostre

Estem emocionats de compartir els emocionants resultats de la segona fase del JESPE, la fase definitiva on es classifiquen les nostres patinadores i s'obtenen els resultats finals!

Aquesta segona fase s'ha celebrat a la nostra pròpia pista del Club Pati Sant Ramon, on les nostres talentoses patinadores han brillat amb tot el seu esforç i dedicació.

Continuem apostant per la cantera i pels èxits dels més petits de la casa. És un orgull veure com les nostres joves promeses del patinatge esforçen i progresen en cada competició.

Fel·licitem a totes les nostres patinadores pel seu excel·lent rendiment i compromís en aquesta fase decisiva del JESPE. Els seus èxits són un reflex del seu talent i dedicació a l'esport.

Hem de destacar el treball de la Raisha que va obtenir una 3a posició a la categoría Benjamí C

Continuarem recolzant i encoratjant als nostres patinadors més joves en el seu camí cap a l'èxit en el món del patinatge. Seguim endavant amb més passió i determinació que mai!

Tecnificació amb Sergio Granel en la modalitat SoloDance

Algunes de les nostres talentoses patinadores han tingut l'oportunitat de participar en una tecnificació especialitzada amb el reconegut Sergio Granel!

Sergio Granel, un destacat patinador amb experiència en campionats mundials tant a nivell individual com en parelles, ha compartit els seus coneixements i habilitats amb les nostres patinadores durant aquesta sessió especialitzada en la modalitat de Solo Dance.

Aquesta experiència única ha proporcionat a les nostres patinadores l'oportunitat de polir tècniques, perfeccionar moviments i reforçar habilitats clau que seran fonamentals per a la pròxima temporada de competicions del 2024.

Estem segurs que aquesta tecnificació amb Sergio Granel impulsarà el rendiment i la confiança de les nostres patinadores, preparant-les per assolir nous èxits a la pista.

Fel·licitem les nostres patinadores per aquesta valuosa oportunitat i agraïm a Sergio Granel per compartir la seva experiència amb el nostre equip!

Continuem treballant dur i perseguint els nostres somnis en el món del patinatge artístic!


Opens Solo Dance nivell 2 i 3 a Terrassa

Tenim emocionants notícies per compartir amb vosaltres sobre l'estrena de les nostres talentoses patinadores en les proves Opens puntuables per al rànquing de la Federació Catalana de Patinatge en la modalitat de Solo Dance!

Julia B, Julia Ll i Irina P es van estrenar en els nivells 2 i 3 respectivament, i van realitzar actuacions prometedores que les han posicionat favorablement en el rànquing.

Julia B va participar en el nivell 2, on es treballa la dansa de músiques espanyoles, mostrant un rendiment sòlid i ple de gràcia. D'altra banda, Julia Ll i Irina van competir en el nivell 3, on s'exploren les danses de música Blues, demostrant una gran destresa i expressió a la pista.

Tot i que és la seva primera incursió en aquestes competicions puntuables, les nostres patinadores van aconseguir posicionar-se de manera destacada en la classificació. Això és un clar testimoni del seu talent i dedicació al patinatge.

No obstant això, sabem que el camí cap a la cima és llarg i exigent. Per això, Julia B, Julia Ll i Irina estan compromeses a continuar treballant per millorar les seves posicions a la taula de classificació. Estem segurs que amb la seva determinació i esforç, aconseguiran grans èxits en el futur.

Volem felicitar les nostres patinadores per les seves impressionants actuacions i desitjar-los molta sort en les seves pròximes competicions. També agraïm a tots els entrenadors, pares i amics que han recolzat les nostres patinadores en aquest emocionant viatge.

Classificació:

Nivell 2 B:

🏅Julia B , 13a posició

Nivell 3 A:

🏅Irina, 5a posició

Nivell 3 B:

🏅Julia Ll, 4a posició

Opens Lliure avançat dels nivell 10 i 9 a Santa Eulalia

Volem compartir amb vosaltres els fets recents del passat Open de Nivell Avançat de Nivell 10 i 9 en la modalitat de Lliure!

Els nostres talentosos patinadors, Roger i Biel, van participar en la competició que es va dur a terme a Santa Eulàlia de Ronçana. Tots dos van executar programes impressionants, plens de passió i dedicació plens de salts dobles i piruetes. Tot i això, com és natural en qualsevol competició, hi va haver algunes imprecisions que van impedir que assolissin la màxima puntuació. Malgrat això, la seva presència a la pista va ser destacada, i van demostrar una clara evolució dins d'aquesta modalitat.

És important destacar que aquest esdeveniment marca la seva comiat dels Opens de Lliure fins a juny,  que reprendan després de concloure la temporada de la modalitat en parelles. Aquest descans els brindarà l'oportunitat de reflexionar, millorar i tornar amb més força i determinació.

Volem felicitar a Roger i Biel pel seu esforç i compromís en aquesta competició. La seva dedicació i passió pel patinatge són veritablement inspiradores i estem segurs que continuaran recollint èxits en el futur.

Continuem recolzant i celebrant el talent i la dedicació dels nostres patinadors!

Classificació:

Nivell 9 A:

🏅Biel , 7a posició

Nivell 10 A:

🏅Roger, 6a posició

Primera fase del Jespe 

Estem emocionats de compartir amb vosaltres els increïbles èxits dels nostres joves patinadors! Recentment, van participar en la primera fase del "JESPE", una competició de caràcter escolar que marca el seu primer pas en el món de la competició. És molt important destacar aquestes primeres vegades dels nostres patinadors, ja que cada pas és un aprenentatge i una experiència única.

Durant aquesta competició, vam veure un extraordinari esforç i dedicació per part dels nostres patinadors, que van lluitar amb determinació i passió a la pista. 

Volem felicitar especialment a tots els patinadors que van participar en aquesta primera fase del "JESPE". Va ser un gran pas endavant per a ells i estem molt orgullosos del seu coratge i determinació.

Ara més que mai, és el moment de recolzar i animar als nostres joves talents, ja que són el futur del nostre esport i la nostra comunitat esportiva.

Agraïm a tots els entrenadors, pares i amics que han donat suport als nostres patinadors en aquesta emocionant jornada.

Continuem treballant junts i fent créixer el nostre amor pel patinatge!

Open Solo Dance - Avançat i Superior a Esplugues 

Tenim bones notícies per compartir amb vosaltres! El passat 19 de febrer, les nostres patinadores va participar en l' "Open Avançat i Superior" de la modalitat de Solo Dance, i va ser una jornada espectacular!

Per començar, volem felicitar les nostres talentoses i joves patinadores Berta i Miranda, que van fer el seu debut a la categoria Aleví. Estem molt orgullosos de vosaltres noies, i sabem que teniu un futur brillant per davant!

Però això no és tot, també volem donar un gran reconeixement a la Nuria, que es va estrenar a la categoria Benjamí. Bravo Nuria per la teva valentia i dedicació a la pista!

A més, les nostres destacades patinadores Sara L i Martina G van demostrar la seva habilitat i gràcia al nivell 5. Va ser un plaer veure-les lliscar amb tanta elegància i precisió!

Continuem treballant junts i assolint noves metes en el patinatge!

Classificació:

Nivell 5 B:

🏅Sara L, 6a posició

🏅Martina G, 7a posició

Nivell 6 Benjamí:

🏅Núria P, 4a posició

Nivell 6 Aleví:

🏅Berta R, 4a posició

🏅Miranda C, 5a posició 

Una tecnificació mundialista de la mà de Monica Gimeno

El passat cap de setmana, vam tenir l'honor de celebrar la primera tecnificació de patinatge artístic en la modalitat de "lliure" del 2024. Durant dos dies plens d'energia i dedicació, patinadors dels grups avançat, formació i promoció van tenir l'oportunitat de rebre la valuosa experiència de Mònica Gimeno, una de les millors patinadores a nivell mundial.


Mònica Gimeno no només va portar amb ella el seu impressionant talent, sinó també la seva passió i entrega a l'esport. Amb el seu enfocament únic i el seu esperit dinàmic, Mònica no només va inspirar als patinadors, sinó que també els va proporcionar eines i perspectives noves per millorar en els seus entrenaments diaris.


Els entrenaments, supervisats pels tècnics del club, van ser intensos i plens d'aprenentatge. Des de tècniques de salts i piruetes fins a habilitats de patinatge i projecció de programes de competició cap a jutges i públic, cada sessió va ser dissenyada per dur el rendiment dels patinadors al següent nivell.


"Estem convençuts que compartir coneixements amb altres tècnics ens fa continuar aprenent i millorant", van expressar els nostres tècnics Dani i la Mariona. "Aquests dos dies han estat molt productius per als nostres patinadors, i estem emocionats de veure com aplicaran el que han après en les seves futures competicions".


La presència i col·laboració de Mònica Gimeno no només va enriquir l'experiència dels patinadors, sinó que també va reforçar el compromís del Club Patí Sant Ramon amb l'excel·lència esportiva i el desenvolupament continu.


Com a notícia emocionant, ens complau anunciar que el pròxim mes de maig es realitzarà una altra jornada de tecnificació amb la participació de Mònica Gimeno. Serà una nova oportunitat excepcional per continuar aprenent i millorant en el món del patinatge artístic.

Èxit a la pista de gel a Vilafranca del Penedès amb la col.laboració del Club Pati Sant Ramon

Durant el mes de desembre, el centre de Vilafranca del Penedès ha estat testimoni d'una emocionant activitat hivernal: la instal·lació d'una pista de patinatge sobre gel que ha congregat nombrosos entusiastes de totes les edats. El més destacat d'aquesta experiència ha estat la presència i participació activa del Club Pati Sant Ramon, els quals han desplegat la seva experiència per ensenyar i supervisar els més petits en l'art del patinatge.

Els monitors del Club Pati Sant Ramon s'han dedicat amb entusiasme a compartir la seva passió pel patinatge sobre gel, oferint lliçons i consells als joves patinadors que s'aventuraven a la pista. La col·laboració entre patinadors experimentats i aquells que començaven ha creat un ambient d'aprenentatge enriquidor i d'intercanvi generacional, on els més grans transmetien habilitats i coneixements als més petits.

"Ha estat una experiència fantàstica poder compartir la nostra passió pel patinatge amb els més joves. Veure com els nens aprenen i gaudeixen a la pista ha estat molt gratificant per a nosaltres", va comentar un dels instructors del Club Pati Sant Ramon.

La presència del club no només ha enriquit l'experiència de patinar sobre gel, sinó que també ha fomentat valors de col·laboració, treball en equip i transmissió de coneixements entre diferents generacions de patinadors.

La pista de patinatge sobre gel al centre de Vilafranca del Penedès ha estat tot un èxit, no només per la diversió que ha proporcionat als participants, sinó també per la valuosa contribució del Club Pati Sant Ramon en la formació i l'alegria d'aquesta activitat hivernal.

 El Club Patí Sant Ramon compromesa amb la salut sexual i reproductiva. Mireia i Roger, la parella sènior destaquen a "La Marató de TV3" en suport a la salut sexual i reproductiva 

El passat diumenge, durant l'emotiu esdeveniment de "La Marató de TV3" celebrat a Sant Andreu de la Barca, la parella sènior del Club va brillar amb una actuació excepcional. Mireia i Roger, ambassadors del patinatge artístic Sant Ramon, van elevar el nom del club amb la seva deslumbrant presentació.

L'esdeveniment benèfic, els guanys del qual van ser destinats íntegrament a la Marató de TV3, va centrar-se aquest any en un tema crucial: la salut sexual i reproductiva. La destacada participació de Mireia i Roger no només va ser una mostra de destresa i passió pel patinatge, sinó també un acte de solidaritat per conscienciar sobre aquesta causa tan important.

"Estem molt contents i agraïts per la invitació del Club Patí Sant Andreu de la Barca a formar part d'aquest esdeveniment tan significatiu", va compartir Mireia emocionada després de la seva actuació. "Esperem haver contribuït, encara que sigui una mica, a recaptar fons per a aquesta causa benèfica que impacta la vida de moltes persones".

Des del Club Patí Sant Andreu de la Barca, van expressar el seu orgull per l'actuació de Mireia i Roger, destacant la importància de recolzar iniciatives solidàries que busquen millorar la qualitat de vida de qui més ho necessita.

La contribució de Mireia i Roger a aquest esdeveniment benèfic, sens dubte, ha deixat una empremta, essent un exemple viu de com el talent i la generositat es poden unir per causar un impacte positiu a la societat.

A més és genial veure el suport continu que el Club Patí Sant Ramon a iniciatives solidàries com aquesta! Amb una contribució de 150€, recollits a través de les paneres sortejades durant el 15è Trofeu del Vi, demostra l'esperit compromès del club en la promoció del benestar comunitari i en l'ajuda a causes importants. 

 El Club Patí Sant Ramon brilla al 15è Trofeu del Vi

El Club Patí Sant Ramon, està d'enhorabona! Durant aquest cap de setmana, hem estat testimonis d'un espectacle d' habilitat i dedicació al patinatge al 15è Trofeu del Vi, organitzat Club Pati Sant Ramon i dins de les proves Open que organitza la Federació Catalana de Patinatge. Més de 230 patinadors de 22 clubs diferents d'arreu de Catalunya es van reunir per competir, i el nostre club es va lluir!

Volem aplaudir l'excel·lent rendiment dels esportistes, aconseguint un total de 16 podis i 22 medalles en els diferents nivells de la Federació Catalana de Patinatge!! Tant en competicions individuals com en parelles, els nostres patinadors van destacar, mostrant execucions impecables que no només ens omplen d'orgull, sinó que també els atorguen marques sòlides per millorar en els rànquings de cada nivell i que ben segur els permetrà lluitar pel pase a les competicions superiors que es duran a terme durant els propers mesos de mes de juny i juliol.

Aquests resultats destacats són el fruit de l'esforç diari dels nostres patinadors, el treball incansable dels equips tècnics i el suport inqüestionable de les famílies i la junta directiva. Cada pas, cada gir, cada salt ha estat possible gràcies a aquesta col·laboració i dedicació constant.

Per acabar, donar les gràcies a totes les empreses que heu participat o col·laborat amb el club i doneu suport any rere any en les iniciatives que fem des del Club Patí Sant Ramon.

Continuem treballant junts per assolir noves metes i seguir deixant enlairat el nom del Club Pati Sant Ramon! Felicitats a tots per aquest assoliment extraordinari!"

A continuació las classificacións: 

Classificacions Federats

Nivells Iniciació Nivells Formació 

Nivell 1 Grup A Nivell 5 Grup C

🥉3a Irene S 🥇1a Sara L

🏅4a Gina V Nivell 7 Grup B

Nivell 1 Grup B 🥉3a Gloria P

🥈2a Ariadna A Nivells Avançat

🥉3a Valeria C Nivell 9 Grup A

🏅5a Naia L 🥈2n Biel P

Nivell 1 Grup C Nivell 10 Grup A

🥈2a Elisenda M 🥇1r Roger S

Nivell 2 Grup B

🏅5a Gisela T

🏅12a Mar B

Nivell 3 Grup C

🥈2a Berta R

🥉3a Miranda C

🏅5a Jana C

Nivell 3 Grup D

🏅5a Nuria P

Nivell 4 Grup A

🥈2a Martina G

🥉3a Irina P

🏅9a Leire B

Nivell 4 Grup B

🥉3a Julia B

🏅7a Julia Ll

Nivell 4 Grup C

🥇1a Aisha A

Nivells Nacionals 

Parelles d'Artístic Juvenil 

🥇1rs Gloria P i Biel P

Parelles d'Artístic Sènior 

🥇1rs Mireia A i Roger S

Classificacions NO Federats 

Nivell 0 Nivell 1 Majors

🥇1a Bruna C 🥇1a Arantxa G

🥈2a Anamia M 🥈2a Saray V

🥉3a Jana M 🥉3a Mar R

🏅4a Carla C 🏅5a Laia G

🏅5a Judit A 🏅6a Raisha I

🏅6a Lilia E 🏅7a Rodayna S

🏅7a Julia M 🏅8a Elisabeth Y

🏅8e Patric Z 🏅10a Evelyn F

🏅9a Lynnet T 🏅11a Mia C

🏅10a Danae A 🏅12a Kristel Z

🏅11a Iraide G 

Nivell 1 Menors Nivell 2 

🥇1a Ariadna V 🥇1a Elisabeth G

🥉3a Vera R 🏅6a Carmina H

🏅4a Foix B

🏅5a Ona A

🏅6a Vinyet C

🏅7a Ariadna C

🏅8a Foix B

🏅9a Saioa J

🏅10a Laia C

🏅11a Daniela B

Gloria i Biel convidats especials 48è Festival de Patinatge a Sant Andreu

Ahir, 2 de desembre, Gloria i Biel van llançar-se a la pista al 48è Festival de Patinatge d'Hivern del Club de Patinatge de Sant Andreu de la Barca. Va ser una nit plena de girs, piruetes i pura diversió sobre rodes!

El més important de tot és que l'import de l'entrada a l'espectacle es va destinar íntegrament a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. Patinant per una bona causa mai ha estat tan increïble! 🌟

En aquesta gala nadalenca, el Club ens va sorprendre amb actuacions que et deixaven sense alè, i és que no va faltar la bona música en directe per donar-li aquest toc extra d'emoció! 🎶

Però la veritable estrelles de la nit van ser Gloria i Biel, que van deixar l'ànima a la pista amb el seu programa llarg de competició inspirat en la pelicula Star Wars. Figures d'alçades, piruetes i una execució gairebé perfecta, aquests dos sí que saben com lliscar amb estil!

Un enorme agraïment al Club de Patinatge de Sant Andreu de la Barca per donar-los l'oportunitat de brillar. En esdeveniments com aquest, el Club Sant Ramon segueix demostrant per què és el referent en la modalitat de parelles sobre rodes a nivell Català. 👫

✨ A seguir patinant i fent màgia sobre rodes i a per la temporada 2024! 🎉

Comença la 15a Edició del Trofeu del Vi!

Un emocionant esdeveniment que promet portar la passió pel patinatge a tots els participants. 

Aquest any el Club Pati Sant Ramon organitzem de la mà de la Federació Catalana de Patinatge, aquest torneig de tres dies del 8 al 10 de desembre a Vilafranca del Penedès.

La competició inclourà proves els nivells 1 al 10, organitzades per la Federació Catalana de Patinatge. Però començarem el divendres 8, quan les joves patinadores no federades prenen l'escenari en una competició que marca tant el seu debut en la competició com la oportunitat d'enfrontar-se per primera vegada a la pressió i l'entusiasme d'un esdeveniment tan destacat.

Enguany celebrem la inclusió del trofeu dins del circuit de proves puntuables als rànquings de la Federació Catalana de Patinatge. Això no només afegeix un nou nivell de competitivitat, sinó que també ofereix als participants la possibilitat d'accedir a competicions superiors al llarg de l'any 2024, un incentiu addicional per donar el millor de si mateixos en cada actuació.

No només es tracta d'una competició de patinadors individuals, ja que el Trofeu del Vi també acollirà la disciplina de parelles d'artístic. Aquestes competicions de parelles no només seran un espectacle d'habilitat i coordinació, sinó que també seran puntuable pels rànquings, proporcionant a les parelles l'oportunitat de participar en competicions autonòmiques i nacionals durant el 2024.

Amb la participació de patinadors de diversos nivells, des de principiants fins a experimentats, s'espera que el Trofeu del Vi sigui una autèntica festa del patinatge artístic.

Prepareu-vos per a tres dies de pura màgia sobre rodes al Trofeu del Vi!

Mirieia Altés i Roger Saumell han tocat el cel a Croàcia

En la seva primera temporada com a parella, els patinadors del Sant Ramon es proclamaven campions a la Copa d’Europa celebrada a Pula, Croàcia.

La parella de patinatge artístic formada per Mireia Altés i Roger Saumell s’ha proclamat campiona a la Copa d’Europa de Patinatge Artístic, organitzada per la World Skate Europe, a la ciutat croata de Pula, aquest mes de novembre. La parella de patinadors del Club Patí Sant Ramon participava en representació de la Real Federación Española de Patinaje (RFEP) en la categoria de Parelles d’Artístic Sènior.

Aquesta ha sigut una gran temporada per la parella ja que van començar a entrenar conjuntament fa poc més d’un any. Gràcies als resultats obtinguts al campionat d’Espanya, van ser seleccionats per a competir al campionat europeu. Tot i la bona feina feta, l’èxit va arribar de forma una mica inseperada.

La delegació del Club Patí Sant Ramon va marxar cap a Croàcia el dia 2 de novembre acompanyats dels tècnics Daniel Vázquez i Mariona Acedo. Els seus dos entrenadors al club vilafranquí. Ells també són part important d’aquest èxit.

Amb aquest campionat tanquen la seva primera temporada brillant en competició, en què també han sigut entrenats pels tècnics Carlos Mur i Sandra González a Esplugues de Llobregat.

Tot i les dificultats, aquesta parella sènior del Sant Ramon vol seguir treballant els propers mesos per consolidar-se com una de les parelles punteres a nivell nacional de cara a la temporada 2024


Tres medalles de platas i una de bronce al Trofeu de Masquefa

El passat cap de setmana del 21 y 22 de Novembre vam participar al Trofeu amistos del CP Masquefa. Moltes gràcies per convidar-nos!

Va ser la primera vegada que molts dels nostres patinadors participaven en una competició. 

Estem molt contents dels resultats obtinguts en la primera competició de la temporada.


Nivell 1 Majors:

🥈Gina V, 2a posició

🏅Arantxa G, 4a posició

🏅Mar R, 6a posició

🏅Ariadna A, 7a posició

🏅Irene S, 8a posició

🏅Rodayna S, 10a posició

🏅Naia L, 11a posició

🏅Mia C, 12a posició


Nivell 1 Menors:

🏅Emma V, 9a posició

🏅Vinyet C, 10a posició

🏅Ariadna V, 13a posició

🏅Foix B, 15a posició


Nivell 2 Majors:

🥈Elisabeth G, 2a posició

🏅Mar B, 13a posició

🏅Melisa I, 16a posició


Nivell 3:

🏅Berta R, 4a posició

🏅Núria P, 6a posició


Nivell 4 Majors:

🥈Martina G, 2a posició

🥉Júlia B, 3a posició

🏅Irina P, 4a posició


Nivell 9:

🏅Biel P, 5a posició 


Classificació Copa Federació Nivell 7

El passat cap de setmana la Laia va participar a la Copa Federació celebrada a Bell Lloc d'Urgell (Lleida)

La Laia va poder participar a aquesta competició degut als éxits optinguts a les probes de ranking del 2023. 

Malgrat tenir uns petit error pels nervis de la competició, la Laia va obetenir una 5a posició. 

Felicitats per una gran temporada! A per la temporada 2024!!


Classificació Copa d'Europa

El passat mes de juny la nostra parella Mireia i Roger van participar en el campionat d'Espanya on es van proclamar campions. 

Gràcies als seus èxits obtinguts durant el 2023, els hi ha permès guanyar-se la classificació per la Copa d'Europa que se celebrarà a Pula (Croàcia) del 30 d’octubre al 6 de novembre. 

En aquesta fita es trobaran els millors patinadors nacionals i internacionals de les modalitats d'individual, dansa i parelles.  

És per tot això que volem felicitar a la Mireia i al Roger, la nostra parella i els encoratgem a qué segueixin treballant per afrontar-la de la millor manera possible. 

Deporte patinaje vilafranca exitos competicion

Classificació Copa Federació

Un cop finalitzada la revisió del rànquing 2023 en la modalitat de Lliure, hem de felicitar a la Laia Sabaté que s’ha classificat per les competicions superiors - COPA FEDERACIÓ - en la categoria júnior nivell 7‼️


Li volem desitjar moltíssima sort en la pròxima Copa Federació que se celebrarà l’Octubre💚 

Copa Catalana i Criterium Solo - Dance 2023

El pasat 29 i 30 de Juny la Laia i la Mireia, han participat a la Copa Catalana i la Irina al Criterium celebrat a Torredembarra. 

Les patinadores es van classificar durant la temporada als seus respectius campionats de Barcelona i les proves de Open en el cas de l'Irina. 

Les nostres patinadores ho han donat tot a la pista, i han defensat molt bé el seus programes de compatició i han aconseguit els següents resultats: 

Junior: Laia Sabaté 2a Classificada i medalla de plata 

Sènior: Mireia Montserrat, 1a Classificada i medalla d'or

Nivell 3: Irina Pellisa, 15a posició

Tecnificació Alt Rendiment Català de Parelles d'Artístic

El passat 15 i 16 de Juliol la sènior Mireia A. i Roger a més de la parella Juvenil Gloria i Biel, van participar a la concentració de l'Alt Rendiment Català organitzat per la Federació Catalana de Patinatge. 

La coordinació va ser a càrrec de la Federació Catalana i la sesió de técnica impartida pel nostre entrenador Dani Vázquez. 

Festival d'estiu 2023

El dia 2 de juliol vam celebrar el Festival d'estiu. Una cinquantena de patinadors i patinadores van omplir la pista del pavelló d'hoquei de Vilafranca en una tarda plena de bon patinatge.

A la primera part, es van presentar els esportistes que han obtingut els millors resultats d'aquesta temporada en representació del Club Pati Sant Ramon. Destacant els èxits de les Parelles d'Artístic, la formada per la Mireia Altés i el Roger Saumell, han estat Campions d'Espanya i Catalunya en categoria Sènior i la Glòria Penu i el Biel Pellisa, campions de Catalunya Juvenil Promocional. En la modalitat de Solo Dance, destacar la Sara Lora i Martina Saumell que van representar el club en els Campionats de Catalunya Infantil i Júnior. A més d'això també van patinar la Irina Pellisa i el Quartet escolar primària (90 Tic-Tacs) pels èxits aconseguits en la modalitat de lliure i grups xou.

A la segona part tot el club va representar la història de UP de Pixar. On totes les patinadores i patinadors del club van mostrar les millores obtingudes durant la temporada en coreografies de grup.🎈


Open Formació - Lliure

Diumenge les nostres patinadores dels nivells 1, 2, 3 i 4 van participar a l'open que es va celebrar a Sant Pere de Riudebitlles.🛼


Nivell 4 B:

🏅Júlia Ll, 13a posició

🏅Irina P, 14a posició


Nivell 3 C:

🏅Berta R, 7a posició


Nivell 3 D:

🏅Miranda C, 4a posició


Nivell 2 C:

🏅Mar B, 6a posició


Nivell 2 B:

🏅Gisela T, 13a posició


Nivell 1 B:

🏅Naia L, 9a posició

🏅Ariadna A, 9a posició

🏅Valeria C, 11a posició


Nivell 1 C:

🏅Elisenda M, 6a posició 


Open Promoció - Lliure

Diumenge les patinadores del nivell 5 i 7 es van desplaçar fins a Santa Margarida de Montbui, per a l'Open Formació.

Nivell 5 C:

🥇Sara L, 1a posició

🏅Glòria P, 4a posició

Nivell 5 A:

🥉Olga P, 2a posició

Nivell 7 A:

🥉Laia S, 1a posició

Ha sigut un cap de setmana ple d'èxits!! Felicitats per la feina feta


Open Avançat - Lliure

Dissabte passat un grup de patinadors dels nivells 8 i 10 s’han desplaçat fins a Roda de Berà per l’Open Avançat‼️

Nivell 8:

🏅Martina S, 5a posició

🏅Biel P, 8a posició

Nivell 10:

🏅Roger S, 4a posició 


Trofeo Vila da Rosa - Galicia

Aquest cap de setmana passat un grup de patinadores i patinadors del club es van desplaçar fins a Mos (Galícia), per competir al TROFEO VILA DA ROSA, obtenint els següents resultats:

NIVELL 3

🏅Leire B, 14a posició

NIVELL 4

🏅Irina P, 15a posició

NIVELL 5

🏅Olga P, 12a posició

NIVELL 6

🥇Glòria P, 1a posició

AMATEUR Juvenil

🥈Biel P, 2a posició

AMATEUR Absolut

🥇Roger, 1a posició


Muchissimas gracias al @cpa_rosaleira por invitar-nos, ha sido una gran experiencia para las patinadoras y patinadores. Os esperamos en diciembre para el Trofeu del Vi‼️💚 

Open Avançat i Superior - Solo Dance

Aquest diumenge algunes patinadores, van participar a l'Open de Solo Dance a Riudoms‼️


Nivell 5 A:

🏅Olga P, 18a posició


Nivell 6 Infantil:

🏅Sara L, 6a posició


Nivell 6 Júnior:

🏅Martina S, 6a posició


Nivell 6 Sènior:

🏅Mireia M, 4a posició 

Campionat d'Espanya - Parelles d'Artistic

Aquest cap de setmana la nostra Parella d’Artístic Sènior formada per la Mireia Altés i el Roger Saumell, han participat al Campionat d’Espanya de Parelles d’Artístic, celebrat a Torredembarra, Tarragona‼️


Tot i ser el primer campionat estatal de la Mireia i el Roger, i els nervis que això comporta, han lluitat fins al final i no podem estar més contents del paper que van fer.


La Mireia i el Roger es van proclamar CAMPIONS D'ESPANYA Parelles d'Artístic Sènior🥇


Moltíssimes felicitats Mireia i Roger perquè tot esforç té la seva recompensa, estem MOLT orgullosos de vosaltres💚 

Open promoció - Lliure

Diumenge les nostres patinadores dels nivells 1, 2 i 3 van particiàr a l'open que es va celebrar a Reus.

🥰Volem felicitar a les patinadores del nivell 1 que es van estrenar en aquestes competicions, seguirem treballant per millorar!


Nivell 3 C:

🥇Berta R, 1a posició


Nivell 3 D:

🥈Miranda C, 2a posició

🏅Núria P, 13a posició


Nivell 2 C:

🏅Carla G, 10a posició

🏅Mar B, 12a posició

🏅Carmina H, 13a posició

🏅Martina G, 14a posició


Nivell 2 D:

🏅Gisela T, 6a posició


Nivell 1 A:

🏅Gina V, 14a posició


Nivell 1 B:

🏅Irene S, 15a posició

🏅Valeria C, 16a posició

🏅Ariadna A, 17a posició

🏅Naia L, 19a posició


Nivell 1 C:

🏅Elisenda M, 12a posició 

Campionat de Catalunya Junior - Solo Dance

Aquest cap de setmana la Martina Saumell ha participar al Campionat de Catalunya, celebrat a Figueres.

La nostra patinadora ho va donar tot a la pista, i va lluitar fins al final per millorar la seva posició provisional. Tornem amb ganes de seguir millorant‼️


🏅Martina Saumell, 11a posició


Estem molt orgullosos de com ho has fet Martina!!💚 

Campionat de Catalunya Infantil - Solo Dance

Aquest cap de setmana la Sara Lora va participar al Campionat de Catalunya, celebrat al Vendrell.


La nostra patinadora ho va donar tot a la pista, i va lluitar fins al final per millorar la seva posició provisional. Gaudint així del final del campionat amb un bon disc lliure.


🏅Sara Lora, 8a posició


Estem molt orgullosos de com ho has fet Sara!!💚 

Open Formació - Lliure

Diumenge les patinadores del nivell 5 i 7 es van desplaçar fins a Roda de Berà, per a l'Open Formació.


Nivell 5 C:

🥇Sara L, 1ra posició

🏅Glòria P, 5na posició


Nivell 5 A:

🥉Olga P, 3ra posició


Nivell 7 A:

🥉Laia S, 3ra posició

🏅Lucía L, 12na posició 

Fase comarcal Jocs Escolar - Grups Show primaria

Ahir dissabte la Berta, la Jana, la Miranda i la Gisela van finalitzar els Jocs Escolars de quartets competint a Torrelavit⏰


Moltes felicitats per la segona posició assolida en aquestes dues fases 💚

Open Promoció - Lliure

Avui dissabte un grup de patinadores del Nivell 4, s'han desplaçat fins a Cardona, per a l'Open Promoció.


Nivell 4 B:

🏅Irina P, 5a posició

🏅Martina G, 6a posició

🏅Júlia Ll, 8a posició

🏅Júlia B, 10a posició


Nivell 4 C:

🏅Aisha A, 5a posició 

Open Promoció i Formació - Solo Dance

Aquest dissabte algunes patinadores, van participar al seu primer Open de Solo Dance a Bellcaire d’Urgell‼️Estem molt content de com ho heu fet😘


Nivell 1:

🏅Berta R, 16na posició


Nivell 2:

🏅Leire B, 16na posició


Nivell 3:

🏅Irina P, 5na posició

🏅Júlia Ll, 8na posició 

Les parelles sènior i juvenil del Patinatge Sant Ramon, campiones de Catalunya

La parella sènior, formada per Mireia Altés i Roger Saumell, participarà al Campionat d’Espanya el proper mes de juny.

La Jonquera acollia aquest passat cap de setmana el Campionat de Catalunya de Parelles de patinatge artístic. Per part del Club Patí Sant Ramon la parella Juvenil Promocional formada per Glòria Penu i Biel Pellissa es proclamava campiona.

També es proclamava campiona, en categoria Sènior Nacional, la parella formada per Mireia Altés i Roger Saumell, que aconseguia el bitllet pel Campionat d’Espanya de Parelles, on representaran la Federació Catalana de Patinatge a la competició que es celebrarà el primer cap de setmana de Juny a Torredembarra.

Durant el Campionat i tota la temporada els patinadors han estat entrenats i acompanyats pels tècnics Dani Vázquez i Mariona Acedo, amb la col·laboració dels tècnics Sandra González i Carlos Mur.

Amb aquesta classificació, el Club Patí Sant Ramon es posiciona com un del clubs punters en Parelles d’Artístic a Nivell Català.

Campionat de Barcelona - Solo Dance

Aquest cap de setmana les nostres patinadores de solo dance, han participat al Campionat de Barcelona de Solo Dance celebrat a Santa Eugènia de Berga.


Infantil:

🏅Sara L, 6na posició i classificada pel campionat de Catalunya

🏅Martina G, 9na posició


Júnior:

🏅Martina S, 6na posició i classificada pel campionat de Catalunya

🏅Laia S, 7na posició


Sènior:

🏅Mireia M, 9na posició 

Open Promoció - Lliure

Diumenge un grup de 12 patinadores ens hem desplaçat fins a Constantí a l'Open de Promoció. Hem competit als nivells 2, 3 i 4.🛼


Nivell 4 B

🥈Martina G, 2na posició

🏅Irina P, 8na posició

🏅Júlia Ll, 9na posició


Nivell 4 C

🏅Aisha A, 5na posició


Nivell 3 C

🏅Berta Rubió, 7na posició

🏅Jana Casademunt, 18na posició


Nivell 3 D

🥇Miranda C, 1ra posició

🏅Núria P, 6na posició


Nivell 2 B

🥉Gisela T, 3ra posició


Nivell 2 C

🥉Martina G, 3ra posició

🏅Carla G, 4rta posició

🏅Mar B, 13na posició  

Open Avançat - Lliure

Dissabte tres patinadors van participar als nivells 8 i 10 a l'Open Avançat celebrat a Fontcoberta.


Nivell 10 A

🏅Roger S, 8a posició


Nivell 8 B

🏅Martina S, 5a posició

🏅Biel P, 7a posició 

Open Promoció - Lliure

Diumenge les nostres patinadores dels nivells 2, 3 i 4 es van desplaçar fins a Tiana per participar a l’Open Promoció nivells 1, 2, 3 i 4‼️


Nivell 2 C

🥉Carla G, 3ra posició

🏅Martina G, 5na posició

🏅Carmina H, 9na posició

🏅Mar B, 10na posició


Nivell 2 B

🏅Gisela T, 6na posició


Nivell 3 D

🥈Miranda C, 2na posició

🏅Núria P, 5na posició


Nivell 3 C

🏅Berta R, 7na posició

🏅Jana C, 9na posició


Nivell 4 B

🏅Irina P, 7na posició

🏅Júlia Ll, 10na posició


Moltes felicitats a totes, a seguir treballant!!💪🏻 

Open Formació - Lliure

Dissabte les nostres patinadores dels nivells 5 i 7 es van desplaçar fins a Sant Salvador de Guardiola per participar a l’Open Formació nivells 5, 6 i 7‼️


Nivell 5 C (Infantil)

🏅Sara L, 6na posició

🏅Glòria P, 8na posició


Nivell 5 A (Juvenil - Sènior)

🥈Olga P, 2na posició


Nivell 7 A (Juvenil - Sènior)

🥉Laia S, 3ra posició

🏅Lucía L, 5na posició 

Open Formació - Solo Dance

Aquest diumenge les nostres patinadores de nivell 5, han participat al primer Open de Solo Dance de la temporada‼️


Nivell 5:

🏅Lucía L, 9na posició

🏅Olga P, 12na posició  

Jocs Escolars fase comarcal

Avui, les nostres patinadores benjamí del club, s’han desplaçat fins als Monjos, per participar als jocs escolars‼️


Prebenjamí A:

🥇Núria P, 1a posició (1a final) 


Prebenjamí B:

🏅Gala M, 5a posició (8a final)

🏅Valeria C, 7a posició (7a final)

🏅Elisenda M, 13 posició (14a final)


Prebenjamí C:

🏅Ariadna V, 5a posició (6a final)

🏅Laia G, 7a posició (21a final)

🏅Ashley B, 18a posició (12a final)

🏅Neus F, 19a posició (18a final) 


Benjamí A:

🥉Miranda C, 3ra posició (3ra final)

🏅Jana C, 7na posició (12na final)

🏅Berta, 11na posició (11na final)


Benjamí B:

🏅Martina G, 5na posició (3ra final)

🏅Gisela T, 12na posició (5na final)

🏅Carla G, 14na posició (10na final)

🏅Mar B, 19na posició (18na final)

🏅Gina V, 21na posició (24na final)

🏅Naia L, 22na posició (21na final)

🏅Carmina H, 25na posició (27na final)

🏅Irene S, 27na posició (26na final)

🏅Ariadna A, 29na posició (29na final)

🏅Saray V, 30na posició (30na final)

🏅Kristell Z, 31na posició (28na final)

🏅Rodayna S, 32na posició (31na final) 

Open Avançat - Lliure

Avui diumenge, 4 patinadors i patinadores del nostre club, s’han desplaçat fins a Santa Margarida de Montbui per participar a l’Open Avançat nivell 8, 9 i 10‼️


Nivell 8 A (Juvenil - Júnior)

🏅Martina Saumell, 17na posició

🏅Biel Pellisa, 19na posició


Nivell 9 A (Sènior)

🏅Mireia Altés, 13na posició


Nivell 10 A (Sènior)

🥉Roger Saumell, 3ra posició 

Trofeu del vi - Lliure & Parelles d'artístic

Després d'aquests tres dies tant intensos, donem per finalitzat el nostre 14è Trofeu del Vi‼️

Estem molt contents de la feina feta dels nostres patinadors/es i els resultats obtinguts💚

Vam participar en els Nivells 0, 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 10, i en Parelles d'Artístic nacional juvenil i sènior.


Nivell 3 (Majors)

🥉Leire Berenguel 3ra posició

Nivell 7 (Majors)

🥈Laia Sabaté 2na posició

Nivell 10

🥉Roger Saumell 3ra posició

Parelles d'Artístic Nacional Juvenil

🥇Glòria Penu i Biel Pellisa

Parelles d'Artístic Nacional Sènior

🥇Mireia Altes i Roger Saumell 


A més han passat 270 patinadors i patinadores de 21 clubs diferents pel nostre 14è Trofeu del Vi!!🍇

Estem molt contents d'haver compartit aquest dies d'esportivitat i companyerisme!🎉

💚Moltes gràcies a tots els clubs per participar-hi i fins la propera!💚


CP Bellcaire (@clubpatibellcaire

CP Berguedà (@clubpatibergueda)

APA Corbera (@cpalapalma_apacorbera)


CPA Cornellà de Terri (@pla_de_l_estany_patinatge)


CP Espluartístic (@esplu_artistic_club_pati)


CPA Esplugues (@patinajeesplugues)


ASS Guardiolenca (@assguardiolenca)


PA Igualada, HC (@patinatgeigualadahc)


CPA La Palma (@cpalapalma_apacorbera)


CPA Masquefa (@cpamasquefa)


CP Matedepera (@cpmatadepera)


CPA Monjos (@cpamonjos)


CP Montskate (@cp_montskate)


CPA Olesa (@cpaolesa)


CPA Riudebitlles (@cpariudebitlles)


CPA Rosaleira (@cpa_rosaleira)


APA St Andreu de la Barca (@apa_sab)


CPA St Esteve Sesrovires (@cpasantestevesesrovires)


CP Studio Penedès (@cpstudiopenedes)


CE Torrelavit (@ce_torrelavit)

CP Sant Ramon (@patinatgesantramon) 

Instagram